Volimo organsko, volimo prirodu - Proizvodi s hrvatskih polja

  • Aronija - ekološki uzgoj i proizvodi
  • Zdravi proizvodi od aronije
  • Organska aronija

Dragi posjetitelji,

Mi smo malo obiteljsko poduzeće s velikom vizijom- plasiramo visokokvalitetne proizvode koji unaprijeđuju kvalitetu života a pri tome pazimo na očuvanje okoliša.

Zato smo se odlučili za ekološki način uzgoja i prerade supervoćke ARONIJE, koja se ubraja među najbolje antioksidanse. Ne upotrebljavamo štetna gnojiva i poboljšivače tla, ne upotrebljavamo štetne kemikalije o čemu posjedujemo EKO certifikat nadležng nadzornog tijela, Hrvatskih šuma (HR-EKO-05 ). Pored činjenice da takvim načinom proizvodnje dobivamo kvalitetnije proizvode, također utječemo na očuvanje prirodnih resursa, vode i tla, prirodnih staništa životinja i mnoge druge čimbenike.

Naših 4 tisuće sadnica aronije dozrijeva pod suncem mjesta Suhaje kraj Čazme, gdje biloška raznolikost netaknute prirode imanja smještenog netom kraj velike šume, ima značajan utjecaj na kvalitetu dozrijevanja same biljke. U konačnici naši su plodovi sočni, a proizvodi potpuno prirodni i ukusni te daju svoj maksimalan prirodno predodređen potencijal biljke aronije koja obogaćuje i poboljšava cjelokupno zdravlje.

Naši proizvodi imaju jedan poseban sastojak - LJUBAV i pažnju koje stavljamo u njih - u svaku pojedinu bobicu koja prođe kroz naše ruke, trud i vjeru da se sav pošten rad isplati te da će kupci takve vrijednosti prepoznati. Pored toga, ekološki uzgoj ne mjeri se u tonama i litrama, već u većim vrijednostima a to je očuvanje prirodnih resursa majke Zemlje.

Ne želimo samo "prodavati" aroniju, želimo i trudimo se pružiti više - informirati, osvjestiti, savjetovati i poticati svakoga na zdraviji, prirodniji i bolji način vođenja života te pažnju o vlastitom zdravlju i utjecaju na okoliš. Prisutni smo na sajmovima hrane i ekološkog uzgoja diljem Hrvatske te kontinuirano ulažemo u naše znanje, praćenje trendova i normativa koje nalažu ekološki uzgoj i proizvodnja.

Smatramo kako samo konstantnim usavršavanjem saznanja i provođenjem inovativnih rješenja za nove proizvode možemo biti konkuretni na tržištu, a pritom nam je prioritet zadržati kvalitetu i temeljnu ideju nastanka naših zdravih domaćih proizvoda.

Jamčimo sigurnost i kvalitetu naših proizvoda

ekološki uzgojeno na hrvatskom polju

stručni nadzor nad svim procesima proizvodnje

prerada po strogim ekološkim standardima

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate uvjete kupnje, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.