Volimo organsko, volimo prirodu - Proizvodi s hrvatskih polja

U ovom tekstu osvrnut ćemo se na temu kako čuvati Vitarona sok od aronije i zašto je to bitno.

Vitarona sok od aronije napravljen je od 100% udjela ekoloških bobica voća, koje se hladno prešaju kako bi se sačuvale sve hranjive blagodati biljke. Preša koristi pritisak da bi se izdvojio sok iz voća, pa nema popratne topline koja nastaje zbog trenja. Hladnim prešanjem apsolutno svi nutrijenti - vitamini i minerali ostaju u soku, a ispijanjem soka ih unosimo u tijelo te jačamo organizam. Nakon hladnog prešanja, na redu je pasterizacija koja služi za produljenje roka trajanja. Pasterizacija boca je jako bitan korak jer štiti proizvod od mikroorganizama i bakterija, i na taj način je hrana sigurna za konzumaciju.

U Vitarona soku nema dodataka boje, konzervansa niti aditiva i zato je jako bitno kako čuvati sok od aronije. Nakon svake serije prerađenog soka, Vitarona svoje proizvode nosi na analizu pri PBF-u, kako bi potpuno siguran i provjeren domaći ekološki proizvod stigao u Vaše ruke.

Na našoj etiketi istaknuto je kako čuvati Vitarona sok od aronije kako se proizvod ne bi pokvario. S obzirom na to da nema štetnih dodataka veliki je rizik da će se, ukoliko stoji izvan hladnjaka, sok brzo pokvariti. Vitarona sok od aronije potrebno je staviti u hladnjak i dobro zatvoriti zatvarač svaki put nakon upotrebe.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće, neki su neophodni za njeno funkcioniranje a neki unapređuju iskustvo posjetitelja. Odbijanje kolačića može utjecati na funkcionalnosti web stranice, sami odlučite želite li ih dozvoliti.